Casc de sortida alta lleuger per MTB

Casc de sortida alta lleuger per MTB

Aquesta és una opció de gamma alta per al pilot de BTT que està al mercat per obtenir una llum de 1.500 litres de llum més gran per a Enduro o qualsevol tipus d'itinerari fora de la carretera on els camins poden fer-se gnarly. El 902B pesa només 51,5 g, però proporciona prop de 1600 lúmenes de llum. El patró del feix tampoc és ...

xat ara

Detalls del producte

2.jpg

Aquesta és una opció de gamma alta per al pilot de BTT que està al mercat per obtenir una llum de 1.500 litres de llum més gran per a Enduro o qualsevol tipus d'itinerari fora de la carretera on els camins poden fer-se gnarly.

3.jpg

El 902B pesa només 51,5 g, però proporciona prop de 1600 lúmenes de llum. El patró del feix no és ni massa ample ni estret, però net i suau al voltant de les vores. Default 4 cells 5.2Ah Battery Pack proporciona 2.3 hores de temps d'execució sota la brillantor màxima. La combinació de petites dimensions, baix pes i alt rendiment fa que la 902B sigui la millor opció per a qualsevol tipus d'activitat a l'aire lliure de poca llum. A banda del ciclisme, l'afició al muntanyisme, el busseig de coves i l'afició a l'esquí han experimentat una gran afició a aquesta llum del casc.

4.jpg

El comandament a distància per Bluetooth del manillar és un accessori opcional, ja que tot es pot ajustar a través dels dispositius mòbils i es guarda al capçal de la llum. La configuració finalitzada es pot canviar amb el botó d'encès, fins i tot sense que el vostre dispositiu mòbil estigui present.


Hot Tags: llum de casc de gran rendiment per MTB, d'EUA, botiga, barat, descompte, millor, durador, de qualitat, de baix preu
Productes relacionats

Investigació